GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


GYEREKKEL MENNÉK, LEHET?
Igen, nagyon örülünk! Egész nap színes programokkal várjuk a legkisebbeket is!
14. életévüket be nem töltött gyermekek számára a belépés díjtalan! 14 év alatti gyermekek csak nagykorú felügyelete mellett látogathatják a fesztivált.

KUTYUSOMAT VIHETEM?
Igen, de kérjük, legyen nálad póráz, szájkosár, és amennyiben a kutyusod zavarja a fesztiválozók nyugalmát, kollégáink kötelezővé tehetik a póráz és szájkosár használatát. Fontos még, hogy a kutyuson legyen nyakörv, bilétával (és telefonszámmal), valamint rendelkezzen érvényes oltási igazolvánnyal és egy évnél nem régebbi veszettség elleni oltással.

MIT VIGYEK MAGAMMAL?
- kézfertőtlenítőt (lesznek kirakva a pultoknál, mosdókban, de jó, ha nálad is mindig kéznél van)
- dohányterméket, amennyiben dohányzol (Verőcén van napközben nyitvatartó dohánybolt, de ha éjjel elfogy, nem fogsz tudni a közelben vásárolni)
- szúnyogirtót (igen, lesznek szúnyogok, nem több, mint bárhol, de mostanában sokan vannak mindenfelé)
- esőkabátot - ha eleredne az eső
- naptejet, szalmakalapot és bármit, amivel a nap ellen tudsz védekezni - bár sok árnyas szeglet is van a Majorban.

MIT NE VIGYEK MAGAMMAL?
- alkoholt
- üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat és a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyakat (pl. gázspray, rugóskés stb.) - ez utóbbi szabályssértésnek minősül
- kereskedelmi mennyiségű élelmiszert
- kábítószert (ennek birtoklása bűncselekménynek minősül!)

MILYEN ÁRAK LESZNEK?
Igyekszünk a lehető legbarátibb árakat biztosítani - pl. korsó Primator sör 530 Ft, egytálételek 800 Ft-tól.

MEDDIG ÉRVÉNYES A JEGYEM?
A jegyek másnap reggel 10:00 óráig érvényesek.

BANKKÁRTYÁVAL TUDOK FIZETNI?
Igen, a kijelölt pultnál tudsz majd bankkártyával fizetni, de lesz olyan pult is, ahol csak készpénzzel tudsz fizetni, kérjük, így készülj. Ha a belépődet bankkártyával szeretnéd kifizetni, kérjük, az online vásárlást válaszd - az online jegyértékesítés az egész fesztivál ideje alatt menni fog, így ha még maradnak jegyek, akár indulás előtt is meg tudod vásárolni (ám aki biztosra szeretne menni, javasoljuk, hogy előre váltsa meg jegyét). A belépőt a helyszínen csak készpénzzel tudsz vásárolni!

MI LESZ, HA ESIK AZ ESŐ?
A rendezvényt esőben is megtartjuk. Vannak a fesztivál területén épületek, építmények, így sokan be tudnak menekülni fedett hely alá eső esetén. A programok kezdési ideje ebben az esetben természetesen módosulhat, de ha erre kerülne sor, akkor azt a Facebook oldalunkon fogjuk kommunikálni.

MI A HELYZET A VÍRUSSAL?
Jelenleg 500 főig engedélyezett a rendezvények megtartása, ezt a létszámot természetesen mi is figyelembe vesszük. Ha addig szigorítanának a szabályokon, és emiatt a rendezvény megtartása ellehetetlenül, a megváltott jegyeket visszafizetjük. De nagyon reméljük, hogy erre nem kerül sor! A fesztivál területe nagy, így aki távolságot szeretne tartani, könnyen megteheti, akár a programok élvezete mellett is. Kézfertőtlenítőket is kihelyezünk a pultokra, mosdókba és a mellékhelységek higiéniájára is fokozottan figyelünk majd. És kérjük, hogy ha nem érzed jól magad, lázas vagy, vagy van bármi reális esélye annak, hogy hordozod a vírust, inkább maradj otthon - fesztivál jövőre is lesz! :) A bejáratnál hőmérést is végzünk majd, ebben kérjük a közreműködéseteket!

VERŐCEI VAGYOK, KAPOK VALAMI KEDVEZMÉNYT?
Minden verőcei (-magyarkúti) lakost nagy szeretettel várunk! A lakcímkártya bemutatásvál ingyenes a részvétel!

Ha bármilyen más kérdésed felmerül, ne habozz írni az info@majorfeszt.hu címre!